Welkom in de Kingdom van de royale deals

Maak je klaar om verbaasd te zijn. Ontdek de meest genereuze aanbiedingen van onze restaurants.

 • Mix 'n Match €4

  Tussen 4 King Nuggets met een Hamburger of 4 Veggie Nuggets met een Cheeseburger, verzekeren wij u dat als het op kiezen aankomt, er alleen maar goede deals zijn. Geniet ook van 2 producten met de Mix 'n Match voor 4€.

 • Mix 'n Match €8

  2 royale burgers voor het bescheiden bedrag van 8€? Ja, we hebben het over de Mix ’n Match 8€. Kies uit de Big King, Crispy Chicken of King Fish.

 • King Deals €5

  Voor €5 krijg je niet alleen servetten in onze King Deals, je krijgt een hele maaltijd. Met een hamburger, een frietje en een drankje, moet er iets voor je bij zitten. Wie zegt immers dat vrijgevigheid duur moet zijn?

 • Woensdeal €11

  Is het al woensdag? Hoeveel dagen tot woensdag? Is het eindelijk woensdag? Waarom is het nog geen woensdag? Er zijn antwoorden die alleen op woensdag kunnen worden gegeven. Profiteer dan van de Woensdeals, elke woensdag met een menu voor volwassenen + een kindermenu voor slechts 11€. Zoals u ziet, is het moeilijk om over Woensdeal te praten zonder het over woensdag te hebben.

  Keuze uit de volgende volwassenenmenu’s: Whopper Large Menu, Veggie Whopper Menu, Big King Menu, Xtra Long Chili Cheese Large Menu, Long Chicken Large Menu en een Crispy Chicken menu.

 • Menu Whopper +1 voor €11

  De Whopper bracht z’n tweelingbroertje mee naar ons menu, hopelijk vind je dat niet erg? En omdat we zo vriendelijk zijn, geven we je alles aan € 11. € 11 voor 1 drankje, 1 portie frietjes en 2 Whoppers. Ook beschikbaar met de Veggie Whopper.

 • Drive Deal

  Alléén aan de drive: twee Big King voor €6. Je moest al onderweg zijn!